Reimann-DEKORATIVNI TRAK- JUTA 10cm NATUR barva- širina/dolžina 25 m/rola -


Juta trak za dekoracijo darila, sveče, vaze, cvetličnega lončka. Preberi več ...


Cena: 5,69 € vključno z DDV / kos
Zaloga: DA Kalkulator
Dobavljivost: 1-5 dni
Ident:JU001
Črtna koda:22200010
Bruto masa:1,0000 kg / kos
kos


Primerjaj izdelek

Juta trak za dekoracijo darila, sveče, vaze, cvetličnega lončka...

Š irina traka: 10 cm
Dolžina. 25 metrov

Splošno o Juta - vreče, mreže, dekoracija:

Juta: Naravna eleganca v vrečkah, mrežah in dekoraciji

Juta, z naravno teksturo in toplimi odtenki, je postala priljubljen material za vrsto izdelkov, od vrečk do dekorativnih elementov. Njena ekološka narava in unikatna estetika naredita juto idealno izbiro za tiste, ki cenijo naravne materiale in želijo dodati pridih topline svojemu okolju.

Jutine vrečke:

Jutine vrečke združujejo funkcionalnost in slog. Njihove ključne značilnosti vključujejo: Biorazgradljivost: Juta je naravna vlaknina, ki se lahko razgradi in ne obremenjuje okolja. Vrečke iz jute so okolju prijazna izbira. Trdnost in obstojnost: Jutine vlaknine so naravno odporne na različne vremenske pogoje, kar zagotavlja dolgotrajno obstojnost vrečk tudi pri vsakodnevni uporabi.

Jutine mreže:

Jutine mreže so priljubljena izbira za vrtnarje in dekoraterje. Njihove prednosti vključujejo: Okolju prijazna rešitev: Juta se odlično vklaplja v koncept trajnostnega vrtnarjenja. Mreže iz tega naravnega materiala so biorazgradljive in ne ustvarjajo odpadkov. Dekorativni elementi v vrtu: Jutine mreže lahko služijo tudi kot dekorativni elementi, ki dopolnjujejo rustikalni ali naravni videz vrta.
 

 

Jutina dekoracija:

Jutina dekoracija prinaša toplino in naravni čar v notranje prostore. Jutin okrasni trak lahko uporabite za okrasitev daril, rož ali prostorov.
 

Z juto lahko obogatite svoj vsakdan, saj ta naravni material prinaša unikatnost, trajnost in toplino. Bodite ustvarjalni z jutinimi vrečkami, mrežami in dekoracijo ter oplemenitite svoj dom in vrt s prepoznavnim, naravnim pridihom.

 

 

 

Tehnične lastnosti

KATEGORIJA

Kje kupiti: Reimann-DEKORATIVNI TRAK- JUTA 10cm NATUR barva- širina/dolžina 25 m/rola -

ZEMLJEVID
REGIJE
TRGOVINE
1. VRTNARSTVO ŠOŠTARKO GORAZD S.P
ŠALKA VAS 81
1330 Kočevje

Telefon: 041 739 594  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh