AQUASAN pH plus 0,6 kg


SREDSTVO ZA ZNIŽEVANJE PH VREDNOSTI Preberi več ...


Cena: 2,33 € vključno z DDV / kos
Ident:AS206
Črtna koda:3838966202162
Bruto masa:0,7000 kg / kos

Primerjaj izdelek

Uporablja se za višanje pH vrednosti bazenske vode, ko le ta pade pod 7,0; za vzdrževanje pH vrednosti v območju 7,0 – 7,4, preprečuje korozijo, ki je posledica nizke pH vrednosti, preprečuje draženje oči, grla, sluznice, zmanjšuje izgube klora. Prah raztopimo v vedru vode in dodamo v bazensko vodo med delovanjem obtočne črpalke.

Za zvišanje pH vrednosti uporabimo raztopino, ki jo pripravimo v vedru vode. Zlijemo jo v bazen na več mestih med obratovanjem črpalke za obtok vode. Dodatek 100 g pH PLUS na vsakih 10 m3 bazenske vode zviša pH vrednost za cca. 0,2. Na Vedro vode raztopimo do največ 1 kg pH PLUS, ki ga med mešanjem dodajamo v vodo, nikoli obratno.

Splošno o Sredstva za korekcijo pH vrednosti:

Za pravilno potekanje postopkov dezinfekcije in čiščenja je najvažnejše vzdrževanje pH vrednosti bazenske vode. Visoka pH vrednost je vzrok za številne težave: motno vodo, izločanje vodnega kamna po stenah in dnu bazena, za blokado prostega klora (slaba dezinfekcija in nastanek alg) ter za probleme pri filtraciji in čiščenju bazenske vode. Nizka pH vrednost povzroča korozijo na kovinskih delih, hitro izgubo klora (večja poraba klora) in draženje oči, grla kopalcev.

Tehnične lastnosti

PAKIRANJE: 0,6 kg


  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh