Reimann-DEKORATIVNI TRAK- JUTA 5 cm širina/dolžina 25 m/rola- RUMENE BARVE


Dekorativni trak širine 5 cm Preberi več ...


Cena: 3,41 € vključno z DDV / kos
Zaloga: DA Kalkulator
Dobavljivost: 1-5 dni
Ident:JU2
Črtna koda:22201005
Bruto masa:0,5000 kg / kos
kos

Primerjaj izdelek

Juta trak za dekoracijo darila, sveče, vaze, cvetličnega lončka.

 

 

Splošno o Juta - vreče, mreže, dekoracija:

Juta: Naravna eleganca v vrečkah, mrežah in dekoraciji

Juta, z naravno teksturo in toplimi odtenki, je postala priljubljen material za vrsto izdelkov, od vrečk do dekorativnih elementov. Njena ekološka narava in unikatna estetika naredita juto idealno izbiro za tiste, ki cenijo naravne materiale in želijo dodati pridih topline svojemu okolju.

Jutine vrečke:

Jutine vrečke združujejo funkcionalnost in slog. Njihove ključne značilnosti vključujejo: Biorazgradljivost: Juta je naravna vlaknina, ki se lahko razgradi in ne obremenjuje okolja. Vrečke iz jute so okolju prijazna izbira. Trdnost in obstojnost: Jutine vlaknine so naravno odporne na različne vremenske pogoje, kar zagotavlja dolgotrajno obstojnost vrečk tudi pri vsakodnevni uporabi.

Jutine mreže:

Jutine mreže so priljubljena izbira za vrtnarje in dekoraterje. Njihove prednosti vključujejo: Okolju prijazna rešitev: Juta se odlično vklaplja v koncept trajnostnega vrtnarjenja. Mreže iz tega naravnega materiala so biorazgradljive in ne ustvarjajo odpadkov. Dekorativni elementi v vrtu: Jutine mreže lahko služijo tudi kot dekorativni elementi, ki dopolnjujejo rustikalni ali naravni videz vrta.
 

 

Jutina dekoracija:

Jutina dekoracija prinaša toplino in naravni čar v notranje prostore. Jutin okrasni trak lahko uporabite za okrasitev daril, rož ali prostorov.
 

Z juto lahko obogatite svoj vsakdan, saj ta naravni material prinaša unikatnost, trajnost in toplino. Bodite ustvarjalni z jutinimi vrečkami, mrežami in dekoracijo ter oplemenitite svoj dom in vrt s prepoznavnim, naravnim pridihom.

 

 

 

Tehnične lastnosti

OSNOVNO Dodatki za zemljo
BLAGOVNA ZNAMKA Reimann
KATEGORIJA Juta
DOLŽINA 5 cm
ŠIRINA 25 m
MATERIAL Juta
BARVA Rumena
ENOTA MERE TKM
  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh