AQUASAN Combi tablete 1kg


Večnamenske tablete za nego bazenskih vod Preberi več ...


Cena: 14,65 € vključno z DDV / kos
Zaloga: DA Kalkulator
Dobavljivost: 1-5 dni
Ident:AS195
Črtna koda:3838966202940
Bruto masa:1,0000 kg / kos
kos

Primerjaj izdelek

Večnamenske Combi tablete 200 g vsebujejo dezinfekcijsko sredstvo, flokulant in algicid. Vzdržujejo mikrobiološko čistočo vode, preprečujejo nastanek in razvoj alg, ohranjajo bistrost vode, odporne so na UV svetlobo, so počasi topne. Tablete vstavite v skimmer, plovček ali klorinator.

NAVODILA:

V odprtih bazenih dodajamo po eno tableto na vsakih 20 – 30m3 volumna bazenske vode na 5 – 7 dni. Pri visokih temperaturah vode, veliki obremenitvi bazena ali ob dežju doziranje ustrezno povečamo (podvojimo ali povečamo dnevni čas cirkulacije vode v bazenu).
V zaprtih bazenih dodajamo po eno tableto na vsakih 40m3 vode, enkrat tedensko. Tablete vlagamo v skimmer ali posebno dozirno posodo v obtoku cirkulacijske vode.
Za uspešno vzdrževanje higiene v bazenu priporočamo spremljanje pH vrednosti in vsebnosti prostega klora v vodi (pH vrednost vzdržujemo z Aquasan sredstvi za pH korekcijo vode, vsebnost prostega klora pa vzdržujemo s pravilnim doziranjem Combi tablet in kroženjem vode v bazenu). Pri uporabi Combi tablet, z izjemo pH korektorjev, ostalih sredstev za nego bazenske vode ne potrebujemo. Pri prvem polnjenju bazena z vodo uporabite za šok kloriranje Aquasan Klor granulat.

Splošno o Dezinfekcijska sredstva--klor:

AQUASAN klorni preparati so stabilne organske klorove spojine z visoko vsebnostjo prostega klora, odporne na UV sončno svetlobo. Visoka kvaliteta klornih tablet zagotavlja trdnost in enakomerno raztapljanje tablet, kar omogoča vzdrževanje klora v vodi preko celega leta. Vsi klorni preparati se raztapljajo popolnoma, brez netopnega ostanka.

Tehnične lastnosti

PAKIRANJE: 1 kg / 5 tablet po 200 g
  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh