AQUASAN Antiplaque 1 L


Specialno sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna z vodnih površin bazena in neposredne okolice. Preberi več ...


Cena: 3,89 € vključno z DDV / kos
Ident:AS212
Črtna koda:3838966201691
Bruto masa:1,0000 kg / kos

Primerjaj izdelek

Specialno sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna z vodnih površin bazena in neposredne okolice. Sredstvo je blago, ne poškoduje bazenske folije, vodnih premazov in drugih delov bazena. Primerno je za redno čiščenje roba bazena kot tudi vseh vodnih površin pri pripravi bazena za naslednjo sezono.

Navodila:

Za čiščenje uporabimo razredčeno raztopino. Na vedro vode (cca 5l) dodamo 1l raztopine Aquasan Antiplaque, če čistimo manj umazane površine (le oprh vodnega kamna). Če je obloga vodnega kamna znatnejša, dodamo na vedro vode 2l raztopine Aquasan Antiplaque. Površine omočimo s pripravljeno raztopino. Za nanašanje raztopine uporabimo čopič, gobico ali krpo, lahko tudi razpršilko. Počakamo 3 do 5 minut, nato omočene površine izperemo z vodo. Če vodnega kamna nismo povsem odstranili, postopek ponovimo. Pri rednem čiščenju površin nad nivojem vode v bazenu najprej znižamo nivo vode za nekaj cm. Raztopino nanašamo po opisanem postopku, omočene površine po nekaj minutah obrišemo z gobo ali krpo, nato izperemo z vodo. Pazimo, da večje količine čistila ne pridejo v vodo. Če pride manjša količina čistila v vodo, ne pokvari njene kvalitete. Čistilo ne poškoduje plastike, keramike, barv.

 

Splošno o čistila za bazen in okolico:

Namenjena so za vzdrževanje čistoče bazena in njegove okolice. Uporabljajo se za odstranjevanje vodnega kamna, oljnih in mastnih madežev, prahu in ostale umazanije. Sredstva so učinkovita, blaga in ne poškodujejo bazena in opreme.

Tehnične lastnosti

PAKIRANJE: 1 liter
  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh