AQUASAN Algicid 30 L

112,59 € vključno z DDV / KOM
Ident: AS197
Črtna koda: 3838966200694.
Bruto masa: 25,0000 kg / KOM

Primerjaj izdelek

Preprečuje nastanek in razvoj alg v bazenski vodi. Brez vsebnost bakra in drugih kovin, ne povzroča motnosti in obarvanja vode, kopanje je možno takoj po dodatku v vodo. Algicid dodamo v vedro vode in ga izlijemo v bazen na več mestih med delovanjem obtočne črpalke.

Preventivno dodajamo Algicid v časovnih presledkih 2 – 3 tednov. Na vsakih 10m3 bazenske vode dodamo po 0,5 dl Algicida. Po dolgotrajnejšem deževju ali ob morebitnem pojavu alg v bazenu (spolzka tla in stene bazena), dodamo 2 dl Algicida na vsakih 10m3 vode. Po potrebi postopek ponovimo; tako popolnoma uničimo kulture zelenih in rdečih alg. Algicid pripravimo v vedru vode in ga izlijemo v bazen na več mestih med delovanjem obtočne črpalke. Raztopino lahko doziramo tudi v prelivno odprtino (počasi) in prav tako v času cirkulacije bazenske vode. Algicida ne dodajamo v vodo neposredno pred ali po šok kloriranju.

Splošno o Sredstva proti algam:

Že vestno vzdrževanje pH vrednosti in kloriranje bazenske vode lahko preprečuje nastanek in razvoj alg. Za popolno varnost pred onesnaženjem vode z algami (tudi na klor odpornih) pa uporabimo dodatna sredstva. S preventivnim periodičnim dodajanjem algicidov Aquasan in zadostno cirkulacijo vode v bazenu (8 -12 h dnevno) dosežemo, da v bazenski vodi ne bo prisotnih nobenih alg.

Tehnične lastnosti

PAKIRANJE: 30 litrov


  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh