6. Ograje: mreže, paneli, gabioni

Ograje: Vsestranske rešitve za vaš dom

Ograje so bistven element vsakega doma, ki poleg funkcionalnosti dodajo tudi estetsko vrednost. Ponujajo raznolike rešitve za varnost, zasebnost in dekoracijo. Različni materiali in stili omogočajo prilagodljivost in ustvarjanje unikatnih zunanjih prostorov.

 

Mreže in panelne ograje: Prilagodljive ograje za vaš dom 

Mreže in panelne ograje so funkcionalna in estetsko privlačna rešitev za omejevanje območij ter zagotavljanje varnosti in zasebnosti v vašem domu. Montaža mrež in panelov je pogosto preprosta in hitra. Zaradi modularne zasnove se lahko enostavno namestijo in prilagodijo skoraj vsakemu terenu ali površini. 

Mreže in paneli se uporabljajo na različnih območjih, kot so vrtni prostori, dvorišča, terase ali balkoni. Materiali, uporabljeni pri izdelavi mrež in panelov, so običajno odporni na vremenske razmere, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje. 

Mreže in paneli so odlična izbira za tiste, ki iščejo praktično, vsestransko in estetsko privlačno rešitev za svoj dom. Z njimi lahko ustvarite želeno zasebnost in varnost ter hkrati ohranite estetski videz okolice.

Gripple napenjalci: Inovativna rešitev za hitro in enostavno napenjanje 

Gripple napenjalci predstavljajo revolucionarno rešitev za pritrjevanje in napenjanje vrvnih sistemov ter žičnih mrež. Njihova preprosta, a izjemno učinkovita zasnova omogoča hitro namestitev in natančno prilagajanje napetosti struktur, kot so ograje, vrtni sistemi za vzpenjanje rastlin ali konstrukcije za podporo rastlinam v kmetijstvu. Njihova prilagodljivost ter zanesljivost jih naredita priljubljeno izbiro med gradbeniki, vrtnarji in vsemi, ki iščejo zanesljivo in učinkovito rešitev za napenjanje vrvnih sistemov.

 

Thermoplast trakovi za diskretno ustvarjanje zasebnosti: Enostavna in hitra rešitev za zakrivanje pogledov 

Thermoplast trakovi za ograje omogočajo enostavno in učinkovito zakrivanje pogledov ter zagotavljajo zasebnost na želenem območju. Izdelani so za preprosto postavitev in prilagodljivost, kar omogoča, da se hitro in brez težav pritrdijo na obstoječe ograje ali strukture.

Zaradi preproste montaže so ti trakovi odlična rešitev za hitro in diskretno ustvarjanje zasebnosti na različnih lokacijah, kot so domovi, vrtove, terase, ali območja za rekreacijo. Nudijo učinkovito rešitev za prikritje in omejitev pogledov, hkrati pa dopuščajo dovolj svetlobe.

 

Gabioni: Učinkovite žične košare 

Gabioni so strukture, izdelane iz mrež iz pocinkane žice, ki so napolnjene z naravnim kamenjem ali drugim primernim materialom. 

Te žične košare so izjemno priljubljene zaradi svoje vsestranskosti in funkcionalnosti v vrtnem oblikovanju. Zgrajeni iz visoko kakovostnih materialov, so gabioni trpežni in odporni na vremenske vplive. Njihova vzdržljivost omogoča, da se brez težav prilagodijo različnim vremenskim razmeram. 

Gabioni so primerni za različne projekte v oblikovanju okolice, kot so zidovi, ograje, obrobe poti, elementi za preprečevanje erozije in dekorativni elementi v vrtu ali na dvorišču.

Kamen za kamnite ograje: Trajna in naravna ograjna rešitev

Kamnite ograje so značilne po svoji trpežnosti in rustikalnem videzu ter dodajajo edinstveno estetsko vrednost vrtov in okolice doma. Gradnja s kamnom je dolgotrajna in izjemno priljubljena izbira za lastnike, ki želijo trajnostne in naravne elemente v svojem okolju.

 

Tenax - Gradbiščne mreže: Vsestranska uporaba in pomembnost na gradbiščih 

Gradbiščne mreže so nepogrešljiv gradbeni material, ki se uporablja za različne namene na gradbiščih in drugih delovnih območjih. Te mreže so narejene iz kakovostnih materialov, ki so izjemno vzdržljivi in trpežni, kar omogoča široko uporabo v gradbeništvu. Njihova vsestranskost in funkcionalnost prinašata raznolike prednosti, medtem ko zagotavljajo varnost in stabilnost na gradbišču.

Hitrosušeča masa za montažo stebrov

Hitrosušeča masa je ključna pri postavitvi in montaži ograjnih stebrov. Omogoča stabilno pritrditev stebrov v tleh, kar zagotavlja trdnost in zanesljivost celotne ograje.

Ograje so lahko tako funkcionalne kot tudi dekorativne. Izberite slog in materiale, ki najbolje odražajo vaše potrebe in estetski okus ter ustvarite privlačen in varovan zunanji prostor.

 

 

 • Tenax- Quadra 05/ 1.00x30 /Verde/zelena (1/rola)/tkm
  Tenax- Quadra 05/ 1.00x30 /Verde/zelena (1/rola)/tkm
  Cena: 3,25 € / tekoči meter
 • Vetisa - ŠESTKOTNA MREŽA 13/0,7/1000, cena na tekoči meter
  Novo
  Cena: 2,69 € / tekoči meter
 • Tenax- Jolly/ 1.00x30 /Grigio/siva (1/rola)/tkm
  Tenax- Jolly/ 1.00x30 /Grigio/siva (1/rola)/tkm
  Cena: 6,12 € / tekoči meter
 • Tenax- Quadra 10/ 1.00x30 /Verde/zelena (1/rola)/tkm
  Tenax- Quadra 10/ 1.00x30 /Verde/zelena (1/rola)/tkm
  Cena: 3,05 € / tekoči meter
 • Hitra dostava do vas
 • Veliko izdelkov na zalogi
 • Enostaven nakup
 • Vračilo blaga v 14 dneh