AQUASAN pH minus 30 L

37,09 € vključno z DDV / kos
Zaloga: DA Kalkulator
Dobavljivost: 1-5 dni
Ident: AS202
Črtna koda: 3838966202346
Bruto masa: 25,0000 kg / kos
kos

Primerjaj izdelek

Uporablja se za zniževanje pH vrednosti v bazenski vodi, ko le ta naraste nad vrednost 7,4, za vzdrževanje pH vrednosti v območju 7,0 – 7,4 in s tem zagotavljanje dobre dezinfekcije, bistre vode brez izločanja vodnega kamna in brez alg, vsebuje natrijev hidrogensulfat. Raztopino doziramo direktno v bazensko vodo ročno med delovanjem obtočne črpalke ali avtomatsko, priporočeno doziranje 3-6 dcl na vsakih 10m3 bazenske vode (odvisno od trdote vode) za znižanje pH vrednosti za 0,1.

UPORABA: Ko pH vrednost v bazenski vodi preseže zgornjo predpisano pH vrednost 7,4, le-to znižamo z dodatkom pH MINUS. Za znižanje pH vrednosti za 0,1 pH moramo dodati 3 – 6 dl raztopine na vsakih 10 m3 vode (količina dodatka je odvisna od trdote vode). Raztopino pripravimo v vedru vode (vedno dodajamo raztopino v vodo – nikoli obratno) in jo izlijemo v bazen na več mestih med delovanjem obtočne črpalke. Vodo v bazenu krožimo še najmanj 4 ure. pH korekcijo opravimo pred dodajanjem drugih sredstev (dezinfekcijskih, za bistrenje vode,…) Raztopino pH MINUS lahko doziramo tudi avtomatsko preko dozirno regulacijske naprave.

PH VREDNOST: 1,5 – 2,5

VSEBINA: 30 l

Splošno o Sredstva za korekcijo pH vrednosti:

Za pravilno potekanje postopkov dezinfekcije in čiščenja je najvažnejše vzdrževanje pH vrednosti bazenske vode. Visoka pH vrednost je vzrok za številne težave: motno vodo, izločanje vodnega kamna po stenah in dnu bazena, za blokado prostega klora (slaba dezinfekcija in nastanek alg) ter za probleme pri filtraciji in čiščenju bazenske vode. Nizka pH vrednost povzroča korozijo na kovinskih delih, hitro izgubo klora (večja poraba klora) in draženje oči, grla kopalcev.

Tehnične lastnosti

PAKIRANJE: 30 litrov
  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh