AQUASAN Klor granulat 65 25kg vedro


Stabiliziran organski klorni proizvod z aktivnim klorom Preberi več ...


Cena: 214,45 € vključno z DDV / kos
Ident:AS192
Črtna koda:3838966200687.
Bruto masa:25,0000 kg / kos

Primerjaj izdelek

Klor granulat s približno 65 % prostega klora. Bazensko vodo vzdržujejo čisto in varno, ker odstranjuje zdravju nevarne snovi in mikroorganizme. Preprečuje nastanek in razvoj alg, je stabiliziran in odporen na UV sončno svetlobo, se hitro in dobro raztaplja v vodi in omogoča hitro delovanje, uporablja se tudi za šok kloriranje, ne povzroča motnosti vode, pripravi se v vedru vode in doda direktno v bazen med obratovanjem črpalke za obtok vode.

Navodilo:

Pri prvem polnjenju bazena z vodo na začetku kopalne sezone opravimo šok kloriranje, da zagotovimo neoporečnost kopalne vode. Po predhodni korekciji pH vrednosti dodamo na vsakih 10m3 vode 100 – 150 gramov Klor granulata. Po šok kloriranju ne dodajamo drugih aditivov, dokler koncentracija prostega klora ne pade pod vrednost 1 mg/l. Š ok kloriranje izvršimo po potrebi tudi med kopalno sezono, če opazimo poslabšanje kvalitete bazenske vode (motnost ali po prvih znakih pojava alg), ali takoj po dolgotrajnejšem dežju. Redna dezinfekcija bazenske vode pri normalni obremenitvi bazena in običajnih vremenskih pogojih poteka 2 – 3x tedensko, z dodajanjem 20 gramov klor granulata na vsakih 10m3 vode. Klor granulat dodajamo v obliki raztopine, ki jo pripravimo v vedru vode in izlijemo v bazen med obratovanjem obtočne črpalke. Na vedro vode raztapljamo do največ pol kg Klor granulata. Po dodatku krožimo vodo v bazenu še najmanj 4 ure.

 

Splošno o Dezinfekcijska sredstva - klor:

AQUASAN klorni preparati so stabilne organske klorove spojine z visoko vsebnostjo prostega klora, odporne na UV sončno svetlobo. Visoka kvaliteta klornih tablet zagotavlja trdnost in enakomerno raztapljanje tablet, kar omogoča vzdrževanje klora v vodi preko celega leta. Vsi klorni preparati se raztapljajo popolnoma, brez netopnega ostanka.

Tehnične lastnosti

PAKIRANJE: 25 kg vedro
  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh