AQUASAN Algicid 1 L


Sredstvo proti algam Preberi več ...


Cena: 6,10 € vključno z DDV / kos
Zaloga: DA Kalkulator
Dobavljivost: 1-5 dni
Ident:AS196
Črtna koda:3838966200694
Bruto masa:1,0000 kg / kos
kos


Primerjaj izdelek

Učinkovito sredstvo proti algam, primerno za vse bazene z običajno cirkulacijo bazenske vode.

Preprečuje nastanek in razvoj alg v bazenski vodi. Brez vsebnost bakra in drugih kovin, ne povzroča motnosti in obarvanja vode, kopanje je možno takoj po dodatku v vodo. Algicid dodamo v vedro vode in ga izlijemo v bazen na več mestih med delovanjem obtočne črpalke.

Navodilo za uporabo:

Preventivno dodajamo Algicid v časovnih presledkih 2 – 3 tednov. Na vsakih 10m3 bazenske vode dodamo po 0,5 dl Algicida. Po dolgotrajnejšem deževju ali ob morebitnem pojavu alg v bazenu (spolzka tla in stene bazena), dodamo 2 dl Algicida na vsakih 10m3 vode. Po potrebi postopek ponovimo; tako popolnoma uničimo kulture zelenih in rdečih alg. Algicid pripravimo v vedru vode in ga izlijemo v bazen na več mestih med delovanjem obtočne črpalke. Raztopino lahko doziramo tudi v prelivno odprtino (počasi) in prav tako v času cirkulacije bazenske vode. Algicida ne dodajamo v vodo neposredno pred ali po šok kloriranju.

Vsebnost:

18,0 – 1,0 % aktivnih snovi

 

 

Splošno o Sredstva proti algam:

Že vestno vzdrževanje pH vrednosti in kloriranje bazenske vode lahko preprečuje nastanek in razvoj alg. Za popolno varnost pred onesnaženjem vode z algami (tudi na klor odpornih) pa uporabimo dodatna sredstva. S preventivnim periodičnim dodajanjem algicidov Aquasan in zadostno cirkulacijo vode v bazenu (8 -12 h dnevno) dosežemo, da v bazenski vodi ne bo prisotnih nobenih alg.

Tehnične lastnosti

PAKIRANJE: 1 liter

Kje kupiti: AQUASAN Algicid 1 L

ZEMLJEVID
REGIJE
TRGOVINE
1. VRTNI CENTER - KZ TREBNJE
Temeniška pot 1
8210 Trebnje

Telefon: 07 34 81 525  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh