VETISA - REČNI PRODNIKI ( 8-16 mm) 1000kg /VREČA BIGBAG/brez prevoza


Preberi več ...


Cena: 79,10 € vključno z DDV / big bala
Zaloga: DA Kalkulator
Dobavljivost: 1-5 dni
Ident:RP119
Črtna koda:3830026959337
Bruto masa:1.000,0000 kg / big bala
big bala


Primerjaj izdelek

Splošno o Sivo-beli prod- Rečni prod:

Okrasni rečni prod: Naravna lepota v vašem vrtu

Okrasni rečni prod je naravni material, ki je postal priljubljen med vrtnarji in oblikovalci krajine zaradi svoje estetske privlačnosti in raznovrstnih uporab. 

Kaj je okrasni rečni prod?

Okrasni rečni prod je naravni material, ki ga najdemo v rekah, potokih in obalah morja. Gre za gladko oblikovane kamne različnih barv in velikosti, ki so jih voda, pesek in druge naravne sile oblikovale skozi tisočletja. Zaradi svoje lepote in raznolikosti je okrasni rečni prod postal priljubljen material za urejanje vrtov, dvorišč, drugih zunanjih površin in  primeren za nasutje ravnih streh.

Prednosti uporabe okrasnega rečnega proda

Estetska privlačnost: Okrasni rečni prod dodaja naravno lepoto vsakemu prostoru. Njegove barvne in oblikovne raznolikosti omogočajo ustvarjanje edinstvenih in privlačnih vrtnih dizajnov.

Drevesa in rastline: Okrasni rečni prod se pogosto uporablja kot podlaga okoli dreves in rastlin. Pomaga ohranjati vlago v tleh, preprečuje rast plevela in izboljšuje drenažo.

Poti in tlakovci: Uporaba okrasnega rečnega proda za ustvarjanje poti ali tlakovcev je priljubljena možnost. Prod daje naraven videz poti in je udoben za hojo. Smiselno si je zamisliti uporabo prodov že ob gradni hiši.

Vodne značilnosti: Okrasni rečni prod je odličen za ustvarjanje vodnih elementov, kot so potoki, vodnjaki in ribniki. Zaradi svoje naravne teksture se odlično prilega tem vrstam projektov.

Nasveti za uporabo okrasnega rečnega proda v vašem vrtu

Izberite prave barve: Razmislite o barvah, ki se ujemajo z okoljem vašega vrta. Svetlejši odtenki prodov lahko optično povečajo prostor, medtem ko temni odtenki ustvarjajo bolj dramatičen videz.

Pravilna drenaža: Pri postavljanju poti ali tlakovcev iz okrasnega rečnega proda poskrbite za dobro drenažo, da se izognete zastajanju vode. Pod nasutjem uporabite proti plevelno tkanino, ki jo pritrdite s klini.

Redno vzdrževanje: Občasno preverite svoj vrt in odstranite plevel ter premešajte prod, da ohranite svež in privlačen videz. Morebiten plevel lahko zmanjšate z uporabo naravnih zaviralcev rasti.

Ekološka zavest: Pri nakupu okrasnega rečnega proda bodite pozorni na izvor materiala in se prepričajte, da izberete okolju prijazno možnost.

Okrasni rečni prod je vsestranski naravni material, ki lahko obogati videz vašega vrta ali dvorišča. Ne glede na to, ali ga uporabljate za poti, tlakovce, okoli dreves ali vodne značilnosti, vam bo ta naravni kamen zagotovo pomagal ustvariti privlačno in estetsko dovršeno okolje. Razmislite o uporabi okrasnega rečnega proda v vašem naslednjem vrtnem projektu in uživajte v njegovi naravni lepoti.Pomoč pri nakupu: 1600 kg = 1 m3. Poraba: če je debelina nasutja 3 cm - 48 kg/m2, debelina 4 cm - 64 kg/m2, debelina 5 cm - 80 kg/m2, debelina 6 cm - 96 kg/m2 NAROČENI PROD VAM PRIPELJEMO Z NAŠIM KAMIONOM PO CELOTNI SLOVENIJI. Prevoz se izračuna glede na oddaljenost od nas in pripeljano količino. OB POTRDITVI NAROČILA VAM POŠLJEMO TOČNO PONUDBO ZA PREVOZ.

REČNI PROD je naravni proizvod in  lahko pride do odstopanj v barvi, strukturi in velikosti. Slike ne prikazujejo resnične barve kamenja. Podatki o velikosti kamnov se nanašajo na širino mreže v situ. 
Večje stranske dolžine pri podolgovatih kamnih in manjši delež majhnih kamnov so pogojene s tehniko sejanja in jih ni možno preprečiti.

Pomebno pri izračunu za polnjenje GABIONOV - košar, je potrebno naročiti 10 % kamenja več. (safety factor).  

Tehnične lastnosti

OSNOVNO Pesek, kamen in dekoracija
BLAGOVNA ZNAMKA Vetisa
KATEGORIJA Rečni prodniki
TEŽA 1000 kg BB
GRANULACIJA 8-16 mm
BARVA Sivo-bela

Kje kupiti: VETISA - REČNI PRODNIKI ( 8-16 mm) 1000kg /VREČA BIGBAG/brez prevoza

ZEMLJEVID
REGIJE
TRGOVINE
1. KZ ŠMARJE - Center IMENO
Imeno 84
3254 Podčetrtek

Telefon: 03/818-38-80  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh