Novo

V. Lepljiv trak Fitokol za zaščito drevja proti plezečim škod. - 5m/ (23466)

3,20 € vključno z DDV / kos
Zaloga: DA Kalkulator
Dobavljivost: 1-5 dni
Ident:VI263
Črtna koda:3858891430492
Bruto masa:0,5000 kg / kos
kos

Primerjaj izdelek

FITOKOL LEPLJIVI TRAK

se uporablja kot prepreka za zaščito sadnega drevja proti plazečim škodljivcem kot so: rilčkari, gosenice, mali zimski pedic, mravlje, listne uši.

Z uporabo Fitokol lepljivega traku drevje zaščitimo na ekološko sprejemljiv način in škodljivce uničujemo mehansko brez uporabe sredstev za varstvo rastlin.

 

NAVODILA ZA UPORABO: Obojestranski lepljivi trak zalepimo okrog debel in vej dreves, okrog opornih kolov dreves in grmovnic ter zatem odstranimo zaščitni papir.

Trak uporabljamo celo leto.

Fitokol ljepljivi trak zamenjamo po potrebi.

 

VARNOSTNI UKREPI IN SKLADIŠČENJE:

Hraniti izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov, ločeno od hrane, pijače in krmil. Uporabljen trak odvržete skupaj z običajnimi komunalnimi odpadki. Ta izdelek ni strupen, vendar vsebuje močen adheziv (poliizobutilen), zato je potrebno z njim skrbno ravnati. Če pride lepilo v stik s telesom, dele kože skrbno obrišite s krpo, namočeno v jedilno olje.

Če pride lepilo v stik z oblačili, lahko večji del odstranite z roko, za ostanek pa uporabite krpo, namočeno v bencin za čiščenje. Oblačila rahlo drgnite.

 

Rok uporabnosti izdelka, ki je shranjen v suhem in zaprtem prostoru, originalni embalaži in pri sobni temperaturi, je 3 leta.

Tehnične lastnosti

BLAGOVNA ZNAMKA Fitokol
KATEGORIJA Zaščita rastlin lepljivi trak
OSNOVNI NAMEN - Zatiranje škodljivcev
- Zaščita pred insekti in živalmi
NAMEN UPORABE - Zaščita proti plezečim škodljivcem


  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh