Solarni odganjalec glodalcev (voluharjev,krtov,miši)


Preberi več ...


Cena: 33,32 € vključno z DDV / kos
Zaloga: DA Kalkulator
Dobavljivost: 1-5 dni
Ident:AS058
Črtna koda:7640104977049
Bruto masa:0,5000 kg / kos
kos

Primerjaj izdelek

Novo - Unikatno - Patentirano

Solarni odganjalec glodalce oddaja zvočne valove, ki odganjajo krte, voluharje, miši in podgane na površini približno 650 kvadratnih metrov. Izdelek je še posebej primeren za uporabo v vrtovih in travnatih površinah.

Vsakih 40 sekund pošlje zvočne valove, ki jih glodalci zaznajo, kot zvok njihovih naravnih nevarnosti, signalov. Tako povzroči, da se umaknejo iz območja in se ga izogibajo.

Solarni odganjalec glodalcev napaja sončna celica, ki pretvori energijo sonca v električno energijo za polnjenje vgrajene baterije. Ko se baterije napolnijo ima solarni odganjalec dovolj energije za delovanje ponoči in tako vzdržuje stalno 24-urno zaščito.
 

ENOSTAVNA UPORABA: Skopljete luknjo v tleh in potisnete cev naprave v luknjo. Ne uporabljajte kladiva ali prevelike sile, ker lahko poškodujete napravo. Vzpostavite električno povezavo (el. konektorji) med zgornjim delom in cevjo naprave. Fix zgornji del repeller na cev, kot je prikazano.


Prepričajte se, da ni naprava postavljena tako globoko, da lahko voda vstopi v cev naprave. Solarni odganjalec glodalcev mora biti umeščen v prostor tako da so sončne celice kar se da izpostavljene sončni svetlobi (največji izkoristek). Ko je naprava prvič nameščena, lahko potrebuje tudi do 2 dni sončne svetlobe, da postane popolnoma učinkovita.

Splošno o Pasti za živali:

Navedeni program obsega pasti in vabe za miši, podgan, voluharic, krtov, moljev, ščurkov, muh, komarjev, os, polžev in golobov na osnovi inovativnih pasti, ki temeljijo na ekoloških in okolju neškodljivih vabah ter varnih in zdravih pasteh. Program je razvit v sodelovanju s podjetjem SWISSINNO SOLUTIONS.

  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh