S. KAMEN- Marmorbruch Gold-Ocker (50-100 mm) BIGBAG 1T /C/TONO


Preberi več ...


Cena: 249,00 € vključno z DDV / tona
Ident:PP875
Črtna koda:9004179517490
Bruto masa:1.000,0000 kg / tona

Primerjaj izdelek

Splošno o Kamen za kamnite ograje:

Dobrodošli v svetu kamnov za gabione 

Dobrodošli v svetu kamnov za gabione - inovativne rešitve, ki združujejo funkcionalnost, estetiko in trajnost. Gre za edinstvene načine za oblikovanje in izboljšanje okolja s kamnitimi gabioni.

Kaj so kamniti gabioni?

Gabioni so strukture, narejene iz mrež iz kovinskih materialov, običajno žice, ki služijo kot okvirji za polnjenje z naravnimi materiali, kot so kamni, kamenčki ali drobir. Kamniti gabioni so priljubljena rešitev pri urejanju okolice, saj omogočajo estetsko privlačne in trajne ureditve ter so hkrati okolju prijazne.

 

Zakaj izbrati kamne za gabione? 

  • Estetska privlačnost: Kamniti gabioni so izjemno vsestranski in omogočajo ustvarjanje privlačnih in estetsko dovršenih ureditev. Različne vrste kamnov v kombinaciji z različnimi barvami in teksturami omogočajo neomejene možnosti oblikovanja.
  • Trajnost: Kamniti gabioni so zgrajeni za dolgotrajno uporabo. Naravni kamni so obstojni materiali, odporni proti vremenskim vplivom, zato so gabioni trpežna rešitev, ki zdrži dolgo časa.
  • Okolju prijazno: Uporaba naravnih materialov kot so kamni, za izpolnitev gabionov je okolju prijazna izbira. Ti materiali so naravni in trajnostni, kar pomeni manjši vpliv na okolje.
  • Prilagodljivost in vsestranskost: Kamniti gabioni so prilagodljiva rešitev, primerna za različne namene. Lahko se uporabljajo kot ograje, podpora za brežine, dekorativni elementi ali pa kot del večjih krajinskih projektov.

 

Kaj ponujamo? 

Naša ponudba vključuje široko paleto kamnov različnih velikosti, oblik, barv in vrst. Z našo pomočjo lahko ustvarite edinstvene kombinacije, ki bodo izpolnile vaše zahteve in estetske preference.

Poleg tega vam nudimo strokovno svetovanje pri izbiri kamnov za vaše projekte, tako da boste lahko uresničili svoje vizije in ustvarili prilagojene rešitve, ki bodo izstopale in trajale.

 

Kamniti gabioni so odlična izbira za ustvarjanje trajnih, estetsko privlačnih in funkcionalnih ureditev na prostem. Z našo ponudbo kamnov in svetovalnimi storitvami vam bomo pomagali pri oblikovanju vaših projektov in ustvarjanju okolja, ki bo navdušilo.

 

INFO: KAMEN IMA SPECIFIČNO TEŽO: povprečno 1600kg / m3 ali 1000kg = 0,6 m3

Pri izračunu materiala je potrebeno material določit po formuli: dolžina (m) x globina (m) x višina (m) = kubični metri (m3) x 1600kg = potreben material v kilogramih (dodajte še cca 10% varnostnega dodatka).

 

 

 

 

   • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh