LED uničevalec insektov 10W / cena na kom


40 m2 Preberi več ...


Cena: 59,90 € vključno z DDV / kos
Zaloga: DA Kalkulator
Dobavljivost: 1-5 dni
Ident:AS122
Črtna koda:7640104972457
Bruto masa:0,5000 kg / kos
kos

Primerjaj izdelek

UV LED lovilec insektov Premium 10 W za 40 m2
Rešitev, ki varčuje z energijo v trendovskem dizajnu!
Leteče žuželke privlači ultravijolična LED svetloba. Na poti do vira svetlobe so insekti pod statično elektrodo, ki vsebuje tok. Enostavno rokovanje in enostavno čiščenje. Energijsko varčna LED tehnologija prihrani stroške električne energije. Zahvaljujoč ozki in kompaktni izvedbi ter sodobnemu dizajnu je idealna za uporabo v zasebnih sobah,  v poslovnih prostorih, kot so delavnica, pisarna, restavracija itd.

Poudarki in podrobnosti

 • Svetleče diode, ki varčujejo z energijo
  Pladenj za lahkotnejšo uporabo
  Enostaven za uporabo
  Robustna ročica
  Gumijaste noge
 • Čopič za čiščenje

Uporabljajte samo v zaprtih prostorih. UV naprav ni dovoljeno uporabljati na prostem, kot ne selektivne lovilce insektov (naprave, ki pritegnejo žuželke z UV svetlobo) ne privabljajo le škodljivcev, temveč tudi lovijo koristne žuželke.
Vključene posebne svetilke služijo le za privabljanje žuželk v povezavi z zgoraj omenjenimi pastmi žuželk in niso primerne za razsvetljavo v gospodinjstvu, niti za uporabo v drugih aplikacijah.

Splošno o Uničevalci mrčesa, insektov:

Učinkoviti uničevalci insektov z LED tehnologijo in UV Sesalniki

Uživajte v brezskrbnih trenutkih brez nadležnih insektov z linijo uničevalcev insektov, ki združujejo napredno LED tehnologijo in učinkovite UV sesalnike. Naši inovativni izdelki so zasnovani za zagotavljanje varnega in učinkovitega načina zatiranja insektov, tako v domačem okolju kot tudi v komercialnih prostorih.

LED uničevalci insektov:

LED uničevalci insektov predstavljajo sodoben pristop k zatiranju insektov. Z LED lučmi privabljajo insekte, nato pa z visokofrekvenčnimi impulzi omogočajo njihovo učinkovito odstranjevanje. S tem zagotavljajo učinkovito in energetsko varčno rešitev za nadzor populacije insektov v vašem prostoru.

UV sesalniki insektov:

UV sesalniki insektov izkoristijo naravno privlačnost ultravijolične svetlobe za učinkovito zbiranje in zadrževanje insektov. S pomočjo sesalnega sistema poskrbijo, da insekti ostanejo ujeti v napravi, kar preprečuje njihovo širjenje in omogoča enostavno odstranjevanje.

Prednosti uničevalcev insektov:

 • Vrhunska učinkovitost: LED tehnologija in UV sesalniki zagotavljajo visoko učinkovitost pri privabljanju in zatiranju insektov.
 • Varnost in okolju prijaznost: Izdelki so varni za uporabo in okolju prijazni, brez uporabe škodljivih kemikalij.
 • Nizki operativni stroški: Energetsko varčna tehnologija LED luči omogoča nizke operativne stroške, medtem ko sesalniki omogočajo enostavno vzdrževanje.
 • Prilagodljivost: Primerni so za domačo uporabo, pisarne, restavracije in druge prostore, kjer želite zagotoviti brezskrben ambient.

 

S povezavo LED tehnologije in učinkovitih UV sesalnikov ponujamo napredno rešitev za obvladovanje populacije insektov v različnih okoljih. 

 

 • Hitra dostava do vas
 • Veliko izdelkov na zalogi
 • Enostaven nakup
 • Vračilo blaga v 14 dneh