GF-BIO/Blumenerde 20L/120/EP- Gramoflor BIO -Univ. substrat+glina- NOVO


Univerzalni BIO substrat, ki je sestavljen brez šote. Preberi več ...


Cena: 5,99 € vključno z DDV / kos
Zaloga: NE Kalkulator


Ident:ZE354
Črtna koda:3830026957913
Bruto masa:7,5000 kg / kos

Primerjaj izdelek

Gramoflor BIO Blumen- & Pflanzerde je popolna univerzalna zemlja za hobi ekološke vrtnarje. Zaradi drobljive strukture te zemlje je idealna za prebijanje mladih rastlin v manjših in večjih loncih. Ta substrat je primeren tudi za sajenje velikih steljčnic in balkonskih rastlin v korita in posode, ker vsebujejo strukturno stabilne dodatke. Poleg tega se lahko popolnoma uporablja za presajanje starejših rastlin iz korit.

Uporaba te lončne zemlje z organskimi hranili izboljša zemljo vašega vrta in jo lahko uporabite za zapolnitev praznin okoli rastline.

Splošno o Gramoflor BIO Hobby substrati:

Zaradi uporabe samo organskih hranil, Gramoflor BIO substrati zagotavljajo zelo naravno gojišče v skladu z ES-standardom št. 889/2008.
Za recept se uporabljajo samo obnovljivi viri, kot so lesna vlakna, kompost, kokos in pirine lupine.
To so dobro preizkušeni materiali za vrtnarstvo in v kombinaciji z organskimi hranili kot nalašč za organska tla in so brez šote.
Torej če se doma na vrtu izogibate šote vam priporočamo Gramoflor BIO Krauter- & Gemuseerde in Gramoflor BIO Blumen- & Pflanzerde

Naš nasvet: Uporaba tal brez šot z organskimi hranili zahteva zgodnje in dosledno gnojenje. Že po dveh do treh tednih naj bi se začelo tedensko gnojenje z organskim in tekočim gnojilom. 
Tla brez šote ne smejo biti pod prevelikim pritiskom in potrebujejo zadostno regulacijo vode, zlasti ob močni sončni svetlobi.

Tehnične lastnosti

OSNOVNO Zemlja
BLAGOVNA ZNAMKA Gramoflor
PROGRAM Bio Hobby
KATEGORIJA Substrati
VOLUMEN 20 Litrov
NAMEN UPORABE - Vse vrste rastlin
SESTAVINE - Gnojilo
- Kokosova vlakna
- Lesena vlakna - LIGNOFIBRE
- Kompost


  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh