AQUASAN Oxi shock 5 L


Sredstvo za dezinfekcijo in čiščenje bazenske vode na osnovi aktivnega kisika Preberi več ...


Cena: 23,49 € vključno z DDV / kos
Ident:AS211
Črtna koda:3838966202742
Bruto masa:5,0000 kg / kos

Primerjaj izdelek

Ne vsebuje klora, je na osnovi aktivnega kisika, uničuje bakterije, mikroorganizme, razgrajuje alge in ostale organske nečistoče, je enostaven za uporabo (redka kontrola in občasno dodajanje).

Navodilo za uporabo:

Prvo doziranje v količini 1l Aquasan Oxi shock na vsakih 10m3 bazenske vode opravimo ob polnjenju bazena z vodo. Naslednja doziranja: 0,5l na vsakih 10m3 bazenske vode na cca. 2 tedna, oz. po kontroli s Pool testerjem Aquasan, ko pade koncentracija kisika na spodnjo predpisano mejo 30 ppm. Raztopino za doziranje pripravimo v vedru vode. Na vedro vode dodamo potrebno količino za celoten volumen vode v bazenu, raztopino izlijemo v bazen na več mestih med delovanjem črpalke za obtok vode. Doziranje je najbolje opraviti zvečer, sicer po dodatku in pred kopanjem krožite vodo v bazenu vsaj 3 – 4 ure.

VSEBNOST:

cca. 35% aktivne snovi

Splošno o Neklorni preparati za nego vode:

Postopek priprave bazenske vode temelji na uporabi sredstev Aquasan Kristal in Aquasan Oxi shock. Sredstvi ne vsebujeta klora in pri kopanju ne povzročata težav, ki se lahko pojavijo pri pripravi vode s klornimi preparati in drugimi dezinfekcijskimi sredstvi. Izognemo se neprijetnemu vonju, ni nevarnosti draženja oči, grla in sluznice, ni možnosti klornih alergij. S periodičnim dodajanjem po navodilih proizvajalca dosežemo stalno dezinfekcijo vode in oksidacijo v vodi prisotnih nečistoč. Bazenska voda je prijetna in blaga, kopalcem zagotavlja varnost in užitek pri kopanju. Postopek priprave vode je preprost in učinkovit; občasno spremljanje kvalitete vode in dodajanje kemikalij zahtevata precej manj časa in dela, voda v bazenu je kristalno čista. Neklorna sredstva dodamo na začetku sezone, pri polnjenju bazena z vodo in jih uporabljamo celo sezono. Med sezono ne smemo uporabljati drugih sredstev (klora, broma ali drugih dezinfekcijskih sredstev, algicidov..). Za korekcijo pH vrednosti lahko uporabljamo Aquasan sredstva, za bistrenje vode pa Aquasan Bistrin. Za spremljanje kvalitete in kontrolo vode uporabite specialni Aquasan Oxi Pool tester.

  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh