AQUASAN Clorex 1 kg


Reducent, ki spremeni prosti klor v neaktivno in neškodljivo obliko, v natrijev klorid Preberi več ...


Cena: 7,45 € vključno z DDV / kos
Ident:AS214
Črtna koda:3838966202179
Bruto masa:1,0000 kg / kos

Primerjaj izdelek

Hitro in učinkovito zniža vsebnost prostega klora v bazenski vodi, takoj po dodatku in premešanju je voda primerna za kopanje. Clorex raztopimo v vedru vode in ga dodamo v vodo na več mestih med obratovanjem obtočne črpalke.

 

Navodilo za uporabo:

Po šok kloriranju ostane običajno v bazenski vodi previsoka vsebnost prostega klora. Za hitro znižanje prostega klora uporabimo preparat Clorex. Raztopino za doziranje pripravimo v vedru vode. Izračunano količino Clorex med mešanjem raztopimo in jo zlijemo v bazen na več mestih, med delovanjem črpalke za obtok vode. Za znižanje prostega klora za 1mg/l dodamo na vsakih 10m3 bazenske vode po 10 gramov Clorex. Takoj ko se voda v bazenu dobro premeša, bo vsebnost prostega klora padla in voda bo primerna za kopanje.

Vsebnost:

10,0 – 0,5 % aktivnih snovi

Splošno o Preparati za zmanjšanje nečistoč in bistrenje:

Specialni preparati poskrbijo za izločanje manjših delcev nečistoče in bistrenje vode; znižanje prostega klora v vodi, kadar le-ta preseže dovoljeno mejo in povzroča draženje oči, grla ali  klornih alergij v redkih primerih; ustrezno kvaliteto in higieno vode in na ta način olajšajo spomladansko čiščenje bazena; vzdrževanje ustrezne koncentracije klora v bazenski vodi – ker tablete vsebujejo tudi stabilizator klora preprečujejo izgube prostega klora in zagotavljajo optimalno dezinfekcijo

Tehnične lastnosti

PAKIRANJE: 1 kg granulat
  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh