Top 20-8-8, 25Kg / gnojilo za TRAVO-TRATO in ostalo / 60/ep

27,08 € vključno z DDV / KOM
Ident: GN142
Črtna koda: 3830037852016
Bruto masa: 25,0000 kg / KOM

Primerjaj izdelek

Opis

Gnojilo je primerno za gnojenje trave, zelenjadnic, poljščin, sadovnjakov, vinske trte, oljk in trate. Različne oblike dušika zagotavljajo postopno in neprekinjeno gnojenje dušika za 3 mesece, nova tehnologija POLIGEN W3 pa omogoča kontrolirano sproščanje hranil v času, ko jih rastline potrebujejo. Formulacija je primerna za tla, bogata s kalijem. Vsebuje tudi visok delež žvepla.

Top® »ES GNOJILO«, 25 KG

 Sestavljeno, delno oplaščeno NPK mineralno gnojilo (20+8+8) z visokim deležem dušika in do 3- mesečnim sproščanjem hranil. 

Različne oblike dušika zagotavljajo postopno in neprekinjeno gnojenje dušika za 3 mesece, nova tehnologija POLIGEN W3 pa omogoča kontrolirano sproščanje hranil v času, ko jih rastline potrebujejo. Formulacija je primerna za tla, bogata s kalijem; vsebuje 34 enot SO3. Idealno za gnojenje zelenjave v fazi rasti in za spomladansko gnojenje oljk. V obliki granul za raztros. 

Sestava: 20,0 % skupni dušik (N) 14,0 % amonijski dušik 6,0 % amidni dušik (100 % oplaščen) 8,0 % skupni fosforjev pentoksid topen v nevtralnem amoncitratu in vodi (P2O5) 6,6 % vodotopni fosforjev pentoksid 8,0 % vodotopni kalijev oksid (K2O) 34 % skupni žveplov trioksid (SO3) 27 % vodotopni žveplov trioksid 30 % vsega dušika je oplaščenega s tehnologijo POLIGEN W3 (membrana z visoko osmotsko aktivnostjo). 

Uporaba in odmerki:   TRAVA: 1 kg za cca 30 m2 ; 25 kg 750 m2

 

Dodatne informacije: 

Top® je nova linija gnojil COMPO EXPERT, zasnovana za pridelavo obilnih pridelkov sadnih in vrtnarskih kultur na prostem, temelječa na nadzorovanem sproščanju dušika. Dušik je rastlinam na razpolago, odvisno od temperature in vlažnosti v tleh, zato njegova razpoložljivost učinkovito sledi ciklu rasti rastlin za potrebe 3 mesecev. Gnojilo odlikuje nova tehnologija oplaščenja zrn POLIGEN W3. Poligen W3 je elastičen premazni material, odporen na visoke in nizke temperature, elastičnost materiala pa v nasprotju z drugimi membranami na trgu, preprečuje mehansko lomljenje filma zaradi prehoda strojev ali gaženja, hkrati pa ohranja nespremenjeno funkcionalnost prevlečenih granul. Nadzorovano sproščanje hranilnih snovi poteka skozi opno zrnc glede na potrebe kulture. Voda skozi oblogo prodre v notranjost zrnc. Hranila, ki so znotraj zrnc, se raztopijo, sestavljena hranilna raztopina pa se v skladu z osmotskim gradientom postopno sprosti skozi prevleko. Z višanjem temperature se viša tudi potreba rastlin po hranilih, posledično je sproščanje le teh hitrejše. Nasprotno, pri nizkih temperaturah se potrebe rastlin zmanjšujejo in sproščanje hranil upočasni. Pravilnost in homogenost pokritosti površine z gnojilom, zagotavljata visoko učinkovitost delovanja na vse rastline.

 Skladiščenje: 

Zavarovano pred vlago, vročino in svetlobo. Po uporabi je potrebno embalažo dobro zapreti in hraniti na suhem mestu. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. Pri pravilnem skladiščenju je rok uporabe neomejen.

Tehnične podrobnosti

V obliki granul za raztros.

Splošno o Gnojilo za travo:

Gnojila za travo in specialni dodatki, ki jih potrebujejo rastline za lepo rast.

Tehnične lastnosti

OSNOVNO Gnojila in zaščita rastlin
KATEGORIJA
TEŽA 25 kg

Kje prodajamo izdelek: Top 20-8-8, 25Kg / gnojilo za TRAVO-TRATO in ostalo / 60/ep

REGIJE
TRGOVINE
1. PREVOZNIŠTVO - VRTNARSTVO VALNER STANISLAV VALNER S.P.
VODRUŽ 1A
3230 Šentjur

Telefon: 03 574-32-69
ZEMLJEVID  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh