AQUASAN Kristal 5 L


Stabilen neklorni preparat za nego bazenske vode Preberi več ...


Cena: 117,09 € vključno z DDV / kos
Ident:AS210
Črtna koda:3898966202735
Bruto masa:5,0000 kg / kos

Primerjaj izdelek

Je stabilen proizvod, odporen na temperaturo in UV sončne žarke, ne vsebuje klora, deluje na širok spekter bakterij, učinkovito preprečuje infekcije, ne draži oči, grla, sluznice, ne suši kože, ne beli las, tkanin, je enostaven za uporabo (redka kontrola in občasno dodajanje).

Navodilo za uporabo:

Prvo doziranje opravimo 2 – 3 dni po dodatku Aquasan Oxi shock, in sicer v količini 0,5l Aqusan Kristal na vsakih 10 m3 bazenske vode. Naslednja doziranja 1x mesečno: 0,25 l na vsakih 10 m3 bazenske vode. Raztopino za doziranje pripravimo v vedru vode. V vedro vode dodamo količino za kompleten volumen vode in jo v bazen izlijemo na več mestih med delovanjem črpalke za obtok vode.

Vsebnost:

cca. 20% aktivnih snovi

Splošno o Neklorni preparati za nego vode:

Postopek priprave bazenske vode temelji na uporabi sredstev Aquasan Kristal in Aquasan Oxi shock. Sredstvi ne vsebujeta klora in pri kopanju ne povzročata težav, ki se lahko pojavijo pri pripravi vode s klornimi preparati in drugimi dezinfekcijskimi sredstvi. Izognemo se neprijetnemu vonju, ni nevarnosti draženja oči, grla in sluznice, ni možnosti klornih alergij. S periodičnim dodajanjem po navodilih proizvajalca dosežemo stalno dezinfekcijo vode in oksidacijo v vodi prisotnih nečistoč. Bazenska voda je prijetna in blaga, kopalcem zagotavlja varnost in užitek pri kopanju. Postopek priprave vode je preprost in učinkovit; občasno spremljanje kvalitete vode in dodajanje kemikalij zahtevata precej manj časa in dela, voda v bazenu je kristalno čista. Neklorna sredstva dodamo na začetku sezone, pri polnjenju bazena z vodo in jih uporabljamo celo sezono. Med sezono ne smemo uporabljati drugih sredstev (klora, broma ali drugih dezinfekcijskih sredstev, algicidov..). Za korekcijo pH vrednosti lahko uporabljamo Aquasan sredstva, za bistrenje vode pa Aquasan Bistrin. Za spremljanje kvalitete in kontrolo vode uporabite specialni Aquasan Oxi Pool tester.

Tehnične lastnosti

PAKIRANJE: 5 litrov


  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh