OKROGLI Plastični lončki - GOTTINGER

GÖTTINGER program brizganih plastičnih lončkov - Kvaliteta nemškega proizvajalca Lamprecht - Verpackungen GmbH

GÖTTINGER lončki, ki jih proizvaja ugledno nemško podjetje Lamprecht – Verpackungen GmbH, se izkažejo s trdnostjo in stabilnostjo, kar jih postavlja v prednost pred tradicionalnimi pihanimi lončki, kot so "jogurtni kozarci".

Brizgana tehnologija omogoča izjemno trdnost, zagotavljajoč varno in stabilno okolje za optimalno rast rastlin.

GÖTTINGER lončki so zasnovani z mislijo na olajšanje postopka sajenja in manipulacije s sadikami, obenem pa ohranjajo visoke standarde kakovosti, ki jih pričakujete od nemškega inženiringa.

Pakirani so skrbno in varno v kartone ali na Euro palete, znane kot "EUROTRAY", kar zagotavlja enostavno prevozno embalažo za vaše potrebe.

Uporaba okroglih plastičnih lončkov v vrtu - Praktičnost in estetika

Raznolikost velikosti in volumnov

 • Okrogli plastični lončki so na voljo v različnih velikostih, kar omogoča prilagajanje glede na potrebe različnih rastlin. Raznolikost volumnov nudi optimalno okolje za rast in razvoj rastlin v različnih fazah. V naši ponudbi so v črni in rjavi barvi.
   

Mobilnost in prilagodljivost:

 • Zahvaljujoč lahkotnosti materiala so okrogli lončki izjemno mobilni. Omogočajo enostavno premikanje rastlin po vrtu ali terasi, kar je še posebej koristno pri spreminjanju razporeditve rastlin ali prilagajanju izpostavljenosti soncu.
   

Drenaža za zdravo koreninsko okolje:

 • Posebej zasnovani odtočni sistem omogoča učinkovito odvajanje odvečne vode, preprečuje zastajanje vode v lončkih in posledično zagotavlja zdravo koreninsko okolje. To je ključno za preprečevanje gnitja korenin in bolezni rastlin.
   

Estetski dopolnjevalec okolja:

 • Okrogli plastični lončki so estetsko prijetni in se lepo vklapljajo v različne okolice. Njihov enostaven, a eleganten dizajn omogoča, da rastline izstopajo, obenem pa ustvarjajo urejen in privlačen videz vašega vrta ali terase.
   

Enostavno vzdrževanje in čiščenje:

 • Plastični material je odporen na vremenske vplive, zato so okrogli lončki primerni za uporabo v različnih vremenskih pogojih. Poleg tega so enostavni za čiščenje, kar olajšuje vzdrževanje čistega in urejenega vrtnega okolja.
 • Hitra dostava do vas
 • Veliko izdelkov na zalogi
 • Enostaven nakup
 • Vračilo blaga v 14 dneh