100 % naravno ekološko listno gnojilo brez karence z naravno vsebnostjo azadirachtina, primerno za vse vrste rastlin. 

Je edino gnojilo na tržišču z veganskim certifikatom in okolju, človeku in koristnim živalim neškodljivo (opraševalci kot so čebele, pikapolonice...) 

Zaradi specifičnega vonja po ječmenovi kavi in grenkega okusa, gnojenje z NEEM tonicom učinkovito preprečuje pojav škodljivcev kot so uši, bolhači, kapusov belin, pušpanova vešča, kapariji, tripsi, pršice, strune, polži, muhe (čebulna, česnova, porova, korenčkova, oljčna, češnjeva, orehova in druge) in drugih. 

Primeren je za škropljenje in zalivanje sadnega drevja, okrasnega drevja, lupinarjev, agrumov ter vseh vrst sobnih, balkonskih rož in trajnic. Njegove lastnosti olajšajo vzgojo orehov in drugih visokih dreves, saj preko korenin in debla, aktvna hranila in snovi uspešno prodrejo v vse vršičke, vejice in liste.

 

NEEM tonic je univerzalno listno organsko gnojilo, ki ga uporabljamo za gnojenje zelenjave, jagodičevja, sadnega drevja, lupinarjev, vinske trte, okrasnih sobnih in balkonskih rastlin, grmovnic, trajnic in enoletnic.

Primeren je za zunanjo in notranjo uporabo. Gnojilo je primerno tudi za uporabo v ekološki pridelavi.


Doziranje:

Naredimo vodno mešanico, 1 L mlačne vode (30°C) in od 5 do 15 ml NEEM tonika, odvisno od kulture (30°C).

 

Za vsako škropljenje pripravimo svežo mešanico, ki jo pred uporabo dobro pretresemo in porabimo v 8 urah. 

S škropljenjem lahko pričnemo takoj, ko se na rastlini prikažejo prvi listi. Škropimo lahko vse do zadnjega dne pred obiranjem oziroma do zadnjega dežja, vsakih 7 dni, v obdobju 5 do 6 tednov. 

V kolikor v roku 24 ur po škropljenu dežuje, škropljenje ponovimo. 

Škropimo pozno zvečer, ko sonce zahaja, po listih, z obeh strani (rastlino dobro orosimo, a naj z nje ne kaplja) in po tleh blizu korenin.

Z ostankom mešanice lahko zalijemo rastline. 

Podrobnejša navodila si oglejte na straneh s škropilnimi načrti.
 

  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh