Zunanje, notranje ohlajevanje, vlaženje, odganjanje insektov, ostranjevanje prahu.

KAKO DELUJE
Razpršeno vodo uporabljamo za zmanjšanje zunanje temperature. Pri sistemih, ki vključujejo črpalko, ustvarjamo pritisk vode med 60-100 barov, nato pa spomočjo posebnih razpršilnih šob vodo razpršimo na drobne kapljice velikosti 10 mikronov (manj od debeline lasu). Razpršena voda izhlapi v trenutku, zmanjšuje temperaturo okolja, v procesu znanem kot termodinamika. Voda potrebuje energijo za izhlapevanje in izmenjava energije povzroča padec temperature.

 

PODROČJA UPORABE
Sisteme lahko uporabljamo v različnih situacijah, še posebno, če uporaba običajnih klimatskih naprav ne zagotovi zadovoljivih rezultatov ali pa je uporaba le teh predraga. Sisteme lahko namestimo v notranjih ali pa zunanjih prostorih. Vsi sistemi so dobavljivi v kompletu in so enostavni za montažo.

DELOVANJE
Učinkovitost sistemov je odvisna od zračne vlage in temperature okolja. Najboljše rezultate dosežemo ob visokih temperaturah in nizki stopnji relativne vlažnosti. Najprimernejši pogoji so ob temperaturah med 26 in 45°C in ob relativni vlagi med 40 in 80%. Naše sisteme se prav tako lahko uporablja v vlažnih prostorih, saj pri dnevni najvišji temperaturi relativna vlažnost doseže najnižjo točko.
 

PREDNOSTI
- zniževanje temperature poleti
- nizko vzdrževanje in nizki stroški uporabe
- izločanje zelo majhnih prašnih delcev
- sistem pršenja je možno dograditi in širiti (do meje zmogljivosti črpalke)
 

PODROČJA UPORABE
-HLAJENJE
-SADJE IN ZELENJAVA
-VINSKE KLETI
-OSTRANJEVANJE PRAHU
-ZAŠČITA PRED INSEKTI
 

 


Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Vaša košarica je prazna.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani