DuPont™ GEOPROMA® - Geotekstil podloga za tlakovce

DuPont™ Geoproma® 

Je napreden material za geotehnologijo, ki rešuje različne izzive v gradbenih projektih. Sestavljen iz 100% toplotno vezanega polipropilena, ta rešitev je odporna proti koreninam, kar jo naredi vsestransko in trpežno za različne namene. DuPont™ Geoproma® je vsestranska in zanesljiva geotehnična rešitev za raznolike gradbene in inženirske namene. Vsako poglavje je raziskalo določen vidik Geoprome® - od vloge pri ločevanju in filtraciji do prispevka k dolgoročni stabilnosti, kemične inertnosti, trajnosti ter okoljske prijaznosti. Medtem ko gradbena industrija nadaljuje svoj razvoj v smeri trajnosti, Geoproma® predstavlja inovacijo v tehnologiji geotekstilov, ki ponuja celovito rešitev za soočanje z izzivi pri razvoju infrastrukture. Na splošno geotekstil igrajo ključno vlogo v sodobnem gradbeništvu in geotehničnih projektih, prispevajo k izboljšanim gradbenim praksam, zaščiti okolja in celotni trajnosti infrastrukture.

Vloga pri Ločevanju

Eden od ključnih vidikov Geoprome® je njena vloga pri ohranjanju strukturne integritete v gradbenih plasteh. Kot ločilni sloj preprečuje mešanje in izgubo plasti v konstrukciji. To je še posebej pomembno za ohranjanje moči nosilnega sloja in drenažnega sistema ter zagotavljanje optimalnega delovanja brez ogrožanja celotne strukture.

Filtracija tal

Geoproma® se odlikuje tudi pri preprečevanju migracije tal v drenažni sistem kot učinkovita filtracijska pregrada. Poglobimo se v edinstvene filtracijske lastnosti Geoprome®, ki igrajo ključno vlogo pri preprečevanju prenosa delcev tal v drenažni sistem. To je ključno za ohranjanje učinkovitosti drenažnih sistemov in preprečevanje morebitnih zamašitev.

Dolgoročna Stabilnost

Ključna vloga Geoprome® je pri zagotavljanju dolgoročne stabilnosti gradbenih projektov. Njene filtracijske lastnosti omogočajo neprekinjeno odvajanje vode, kar zmanjšuje tveganje erozije in premikov tal. To je še posebej pomembno v okoljih, ki so izpostavljena okoljskim izzivom, prispevajoč k celotni vzdržljivosti gradnje.

Kemična Inertnost in Trajnost

Kemična inertnost Geoprome® je ključna lastnost, ki povečuje njeno uporabnost. Biti kemično inertna pomeni, da ne doživlja pomembnih kemičnih reakcij z okoljskimi snovmi, zagotavljajoč stabilnost v različnih pogojih. Obravnavamo tudi njen nedegradabilen značaj, ki prispeva k dolgoročnosti gradbenih projektov.

Okoljska Prijaznost

Geoproma® spoštuje naravo. Ima ekološko sestavo in ne razpada, kar pomeni, da ne pušča nobenih škodljivih snovi v okolje. Skratka, Geoproma® je v koraku s trendom trajnostne gradnje.

Obstajajo tudi alternative, kot sta Dupont Gold in agrotekstil.

PDF KATALOG: www.vetisa.si/vsebina/Geoproma_leaflet_SLO.pdf

™ in ® sta registrirani blagovni znamki ali blagovne znamke E.I. du Pont de Nemours and Company ali njegovih podružnic..

  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh