AQUASAN Univerzalno čistilo 1 L


Sredstvo za čiščenje bazena in neposredne okolice, za odstranjevanje vseh vrst umazanije Preberi več ...


Cena: 5,09 € vključno z DDV / kos
Ident:AS213
Črtna koda:3838966201707
Bruto masa:1,0000 kg / kos

Primerjaj izdelek

Je sredstvo za čiščenje bazena in neposredne okolice, za odstranjevanje vseh vrst umazanije. Uporabimo ga lahko za odstranjevanje maščob (ostankov krem in olj za sončenje), oprha vodnega kamna in ostalih nečistoč (prah, saje,…) Univerzalno čistilo je primerno za čiščenje vseh vrst materialov: Plastike, keramike, tkanin, kovinskih površin.

Navodilo:

Univerzalno čistilo razredčimo z vodo v razmerju 1:1. Z delovno raztopino omočimo površine, ki jih želimo očistiti. Raztopino nanašamo s čopičem, gobico ali krpo, lahko tudi z razpršilko. Po nekaj minutah omočene površine izperemo z vodo. V primeru trdovratnih nečistoč omočene površine ob nanosu čistila zdrgnemo z mehko ščetko in ponovimo postopek čiščenja. Univerzalno čistilo uporabimo tudi za redno čiščenje površin nad nivojem vode v bazenu. V tem primeru znižamo nivo vode za nekaj cm, omočimo površine in jih po nekaj minutah obrišemo z gobo ali krpo. Če manjše količine čistila pridejo v vodo ne pokvarijo njene kvalitete. Čistilo ne poškoduje plastike, keramike, tkanine in barv.

Splošno o čistila za bazen in okolico:

Namenjena so za vzdrževanje čistoče bazena in njegove okolice. Uporabljajo se za odstranjevanje vodnega kamna, oljnih in mastnih madežev, prahu in ostale umazanije. Sredstva so učinkovita, blaga in ne poškodujejo bazena in opreme.

Tehnične lastnosti

PAKIRANJE: 1 liter


  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh