Aluminijaste obrobe Viaflex® uporabljamo za jasne obrobe in razmejevanje poti, cest, igrišč, gredic, športnih igrišč in pokopališč.

Poleg tega so vrtne obrobe primerne tudi za zelene strehe ter oblikovanje vodnih motivov.

Nemško podjetje Sachsenband® je s svojim znanjem in inovativnostjo razvilo poseben sistem aluminijastih obrob in opor, ki so namenjene za bolj učinkovito oblikovanje in kreiranje vrtov, okolice, igrišč, dvorišč in zunanjih ambientov. Podjetje je patentiralo sistem, ki se med seboj razlikuje po namenu uporabe, se odlično vklaplja v okolje in je hkrati prijazen naravi. Ti edinstveni aluminijasti sistemi zadovoljujejo tudi najvišje zahteve glede oblike, kakovosti in stabilnosti. Aluminijaste obrobe imajo veliko prednosti v primerjavi s podobnimi izdelki;

- enostavna in hitra namestitev,
- prožni deli, ki jih lahko oblikujete v zavoje, polmere in kote; na voljo sta dve višini,
- enostavno skrajšanje; po rezanju ponovno cinkanje ni potrebno,
- aluminijasta zlitina, ki je odporna proti koroziji in primerna za recikliranje,

-odpornost na mehanske in vremenske vplive, prihranek vode za namakanje gredic zaradi zmanjšanega odtekanje vode pri straneh,
- enostavno vzdrževanje obrob zaradi zmanjšanega podraščanja korenin in preraščanja vegetacije.

Čez aluminijaste obrobe Sachsenband® lahko kosite, pa se le-te ne bodo poškodovale. Poleg tega so varne tudi za vaše otroke, saj ni ostrih robov, na katerih bi se otroci lahko poškodovali.

Montaža poteka s pomočjo klinov (stebričkov) ali s pritrdilnim nosilcem L. Za spoje potrebujemo spojni element, za kote uporabimo kotni vezni element, ki je lahko zunjanji ali notranji.

ALUMINIJASTE VRTNE OBROBE SE PRODAJAJO PO KOSIH:

Dolžina profila: 2500 mm (cena v ponudbi je na kos)

  

  • Hitra dostava do vas
  • Veliko izdelkov na zalogi
  • Enostaven nakup
  • Vračilo blaga v 14 dneh